Vážený nejvyšší purkrabí, pedonští šlechtici, měšťané, občané Pedonie, milí návštěvníci!Měsíc červenec utekl stejně jako voda, kterou konečně poslední týdny svlažily krajinu našeho žití. Tak jistě – každý propršený den nám ubírá z krásných chvil, kdy potkáváme děvčata našich preferencí ve veselém letním oblečení. Umenšuje tak i to málo, co si můžeme dovolit, totiž naše snění… Ale voda je život, což je jedna z nejznámějších pravd, takže jistě se za déšť nikdo nezlobil. A pokud přeci jen ano, tak doufám, že to bylo na oko, to aby, tak jako nesčíslněkrát předtím, deklaroval svou příslušnost ke slovanské rase, jež je pověstná neustálým stěžováním si na něco
Každý měsíc, pokud mne nesklátí nějaká choroba, a vlastně i tak, v tomto čase přináším rekapitulaci dění uplynulých týdnů z hlediska chodu fóra, života komunity, někdy komentuji význačné události, jež by se nás nějakým způsobem mohly dotýkat, často přidávám i osobní prožitky. V uvedeném duchu se zabývám i plány do budoucna. Proslovy mají být jakýmsi pevným bodem v běhu času, ujištěním, že fórum je tu pro vás stále, bude i nadále, ale i o tom, že také Kancléř je jen člověkem – se svými přednostmi i chybami…
Takže co jsem si pro vás připravil tentokrát:
❀❀❀Vážení uživatelé fóra, ale i vy, kteří se chcete k fóru teprve přidat, prosím prostudujte si pečlivě
nová pravidla (dále též
Pravidla), včetně jimi citovaných příloh. Jsou zde opravdu důležité změny. Konečně! Konečně jsem našel tolik času, abych se touto prací prokousal podobně jako jistý příslušník druhu Formica rufa mými kalhotami v lese. Já však na rozdíl od mravence nepoužil pro zdárné dovršení díla kyselinu, ale nespočetné dávky kávy. Dovoluji si vyslovit předpoklad, že po přečtení Pravidel vám nenaskáčou pupínky, podobně jako mně po nechtěné interakci se zmíněným hmyzem.
To, co je na Pravidlech nejpodstatnější, spatřuji v tom, že jsou mnohem přesnější, věcnější a kodifikují chování, kterým jsme se sice intuitivně řídili již dříve, ale nebylo zkrátka psáno. Předpokládal jsem, že jsme všichni lidé rozumní, a že stačí, když se budeme řídit dřívějšími ustanoveními a přidáme k tomu trochu toho selského rozumu. Leč mýlil jsem se. Nyní tedy budou všichni registrovaní členové fóra vázáni čestným slibem, takže pokud se budou chovat v rozporu s tímto čestným prohlášením, je jasné, že i kdyby se zaštiťovali čímkoliv, tak například vynášením informací mimo svou uživatelskou skupinu se dopouští nemorálního jednání.
Ustanovení, která jsou v Pravidlech, zavazují i k práci. Vypichuji například to, že
nováček se musí stručně představit do 7 dnů od registrace v subfóru
ZÁPISY NOVÁČKŮ - Proč jsem přišel. Ovšem pozor – toto
pravidlo se vztahuje i na již dříve registrované členy uživatelské skupiny Noví členové fóra, kteří tak dosud neučinili. Těmto stávajícím členům určuji lhůtu do 31.8.2020 (tedy cca měsíc), aby tuto věc napravili. Změn je ale mnoho. Znovu apeluji, aby si každý Pravidla prošel. Pokud objevíte překlep, chybu, omyl, dejte prosím vědět. Pokud Pravidla nehodláte akceptovat, dejte také vědět – to abych ukončil vaše členství (tj. smazal registrační adresu, přepsal heslo náhodnými znaky a účet trvale zabanoval).
❀❀❀ Někteří spoluobčané (chtěl jsem napsat spolupedoňané, ale editor mi neustále to slovo podtrhává – Ústav pro jazyk český je zase nějaký laxní

) si mi stěžovali, že do minulého proslovu jsem zařadil rozsáhlou pasáž o mé bývalé přítelkyni Evě a o tom, jak jsem byl z jejího chování, no řekněme smutný. A poučení prý kde? Ale milí přátelé, nebuďte lenoši! Přeci víte, co je dobrou prevencí proti Alzheimerově chorobě: přemýšlet, přemýšlet a zase přemýšlet. Ne každý příběh musí být autorem dovysvětlen, protože i čtenář má právo udělat si pro sebe svůj vlastní závěr. A některé příběhy poučení ostatně ani nemají (což je také poučení

). Nu dobrá, že jste to vy, poučení dodám…
Příběh s Evou je poučný tím, že čtenáři dává možnost uvědomit si, v čem jsem udělal osudovou chybu, a tu v jeho vlastním životě nezopakovat. Nutno si uvědomit, že opakování není vždy matka moudrosti, ale někdy čiré bláznovství. V čem byl tedy onen pověstný zakopaný pes (Canis lupus f. familiaris)? Od samého počátku našeho vztahu jsem si sám sobě, tedy bez ponoukání kýmkoliv, ani Evy, namluvil myšlenku, že náš vztah není rovnocenný. Že to není tak, že jsme jeden pár, který je kompaktním celkem, tak jako třeba atomy v binární molekule chlóru – jeden dává druhému navlas stejnou porci elektronů, jako druhý prvnímu. Vsugeroval jsem si ideu, že díky tomu, že jsem výrazně starší, Eva ve vztahu trpí. A jelikož trpí, jsem povinen jí to nějak kompenzovat. V daném případě tím, že budu tolerantní k jejím výstřelkům, které ovšem se zdravým vztahem nemají naprosto nic společného. Omlouval jsem ji ve všem jejím konání, i když jsem přitom trpěl jako kůň (Equus caballus). Nakonec mi stejně odešla s jiným. Chci tím říci jedno, vážený čtenáři:
nepodceňujte se proto, že jste pedofilové, někdo třeba nehezký, někdo s nějakou vadou, někdo starý, jako třeba já…
Každý máte svou cenu a můžete být krásnou osobností. Pravda, nejeden by se měl vypořádat se svými zlozvyky, ale obecně může o každém platit to, co jsem řekl. K partnerství přistupujte tak, že do něj investujete cit, ale ten také zpětně musíte dostávat. Vztah není vězení, ale i volnost má své meze. A když nenajdete žádnou takovou, která i při vaší práci na sobě – na tu prosím nikdy nezapomínejte – nebude akceptovat to, kým jste? Nebo vás „jako“ bude akceptovat, ale to jen proto, aby ve vás měla oporu, kterou ale neoplácí stejnou mincí? Nu tak co? Nic! Prostě později. Nebo v nějakém příštím převtělení. Nebo nikdy.
Život má vysokou hodnotu i sám o sobě. Můžete dávat radost jiným lidem a zrovna tak ji přijímat i tehdy, pokud nejste v partnerském vztahu. Stačí chtít, dívat se okolo sebe, být empatický, naučit se radovat z drobností…
❀❀❀Ohledně fóra dostávám poměrně mnoho korespondence. Z té bych nyní chtěl vypíchnout jednu myšlenku, kterou ve své zanícenosti pro „správnou věc“ napsala jedna z hlediska fóra neuživatelka, nečtenářka, nesympatizantka, ne, ne a ne… hm… zkrátka nepedoňanka každým coulem. Paní, která dle svých slov je asexuálka pohybující se na pedofilních fórech (???), přičemž na to naše poměrně ukryté, špatně indexované (máme vypnuté všechny interní boty a drtivou většinu příspěvků za heslem, tudíž neindexovatelných) tak nějak přišla… Nezvána, nečekána… V první chvíli mne napadl citát ze světoznámého románu Gepard: „They are coming to teach good manners, but don't succeed, becase we are gods!“ ale on tak úplně nesedí. Totiž my bychom se klidně i nechali poučovat – jenže to by ten poučující musel mít argumenty silnější než třeba já. Citový výlev zaobalený do vět, z nichž valná část začíná: „Zásadně nesouhlasím“, není argumentem, ale přesně jen oním citovým výlevem.
Aby to bylo jasné:
nejsem příznivcem erotického vztahu mezi dětmi a dospělými. Před mnoha a mnoha lety jsem něco takového zažil, a vím, že konce nejsou dobré. Ani pro jednu stranu. Proto si také mohu dovolit radit. Současně však
zaujímám velmi negativní postoj vůči tomu, jak je celá věc v Západní civilizaci pojata. Odborné termíny jsou překroucené (přitom Homo sapiens sapiens dosáhl nepřekonatelného rozvoje právě díky řeči, tedy přesnému významu slov). Nevím, proč má Západní společnost potřebu nazývat konsenzuální akt příjemný oběma stranám násilím, když slovo násilí značí něco úplně jiného. Přitom by přeci stačilo říci „zakázaný sex“ a přiřadit mu trestně právní odpovědnost. Bylo by to jasné, logické… jenomže ne hysterické. Že by šlo o toto? Budování „třídního nepřítele“? Zákony jsou nejen nelogické, ale navíc i v sousedních zemích odlišné, takže např. v Rakousku či Německu může být vztah OK, zatímco v Česku jde starší aktér k soudu (až směšné, kdyby to nerozhodovalo o lidských osudech). Sexuologové, to je kapitola sama za sebe – někteří se honí jen za penězi („fakturku, pane soudce, zase pošlu majlíkem…“), jiní netuší spoustu věcí, které by měli mít doslova v malíku, další „páchají“ výzkumy, kde již ze zadání v prvním odstavci víte, k čemu dotyčný dospěje (používání citově zabarvených slov místo neutrálních odborných), ještě jiní zas nezkoumají nic, protože ani triviální věci jim neumožňují zákony, pedofil se jim nemůže dokonale otevřít, protože by jej museli udat, místo aby mu pomohli a tím případně odvrátili nějaký hrozící problém. Čest výjimkám! Těch je ale žalostně málo, a navíc se neodváží být hlasití a důrazní.
Láska, potažmo sex, mezi dítětem a dospělým, není podle mne vhodným životním řešením ani pro jednoho z nich.
V čem se můj názor odlišuje od většiny, je však odpověď na otázku, co se má dít poté, když se zjistí, že to, co se stát nemělo, se přesto stalo. Má odpověď zní, že citlivě posoudit – jde o kriticky důležité rozhodnutí pro další život obou aktérů, a rozhodnout je nutno podle zjištěných okolností: od vězení, přes podmíněný trest (obojí pochopitelně pouze pro dospělého), pouhý příkaz nescházet se dále, až po legalizaci takového atypického vztahu, případně legalizaci za určitých omezení. Rozhodnutí by muselo padnout na základě dobrozdání skutečných odborníků, tedy ne těch s tou majlíkovou fakturkou, kteří rok děvče neviděli, a přesto hovoří o jeho aktuálním stavu (což je reálný příklad). A také nikoliv na základě „oprávněného rozhořčení“ davu, u kterého již jen chybí něco ve smyslu známého citátu (lehce upraven) z neméně známého procesu: „V tisících rezolucí, které dostáváme, se s hnusem odvrací náš lid od těchto zrůd. A naše dobré ženy a mámy se ptají, kam jste dali srdce, vy obžalovaní?“ Rozhodně nemám v úmyslu nic zlehčovat či dokonce znevažovat – jen tvrdím, že jakmile jde o davové „oprávněné rozhořčení“, tak se demokratické principy krčí někde v koutku. Těmi přitom v daném kontextu myslím skutečně spravedlivé posouzení toho, co se událo, založené na objektivním zkoumání, a ne na středověkých metodách. Jenom připomenu, že i středověké čarodějnické procesy měly své odborníky čili znalce z oboru. Ti pod přísahou tvrdili např., že posedlé ženy se za úplňku mění v mouchy, způsobují uhranutí dobytka a další škody dobrému pracovitému lidu. Přitom se domnívám, pravda, jde o mou spekulaci, že svým výrokům skutečně věřili a nechtěli nikoho poškodit, chtěli jen obecné blaho, a to na základě tezí, které považovali za pravdivé.
Odpověď současné společnosti zní jinak než ta moje: dospělého umožnit nechat zavraždit či zmrzačit a pokud vězení přežije, tak jej zavřít do ústavu, kde panují zlovůle a znetvoření těla chemickou kastrací, jen tentokrát onen ortel nevykonávají spoluvězni, ale personál. Nebohou dívenku pak společnost prostřednictvím svých orgánů přivede k těžké sekundární traumatizaci, psychicky ji zlomí, aby už pokud možno nemohla v životě milovat. Vím, o čem tu mluvím. A pokud chce někdo namítat něco o citlivosti přístupu k „obětem“, tak nechť to sepíše, a poté vloží do poličky k publikacím Červená Karkulka, O Hurvínkovi, Hloupý Honza a dalším pohádkám. Přitom ale pozor – já zde mluvím výhradně, opravdu a jen výhradně o oboustranně dobrovolných aktivitách původních aktérů!!! U skutečných obětí skutečného násilí je vše pochopitelně naprosto jinak, těm je zapotřebí poskytnout maximální péči, což je ovšem alespoň u mě známých případů něco dost jiného, než se děje, a viníky tvrdě potrestat.
Ha… Nějak se mi vytratila ta otázka, o které celé toto povídání mělo být. Nuž, tak je tu, jen v poněkud zpřesněné podobě, aby nebylo nutno dodávat další vysvětlivky:
„Jak k tomu přijdou vzorní pedofilové, že Asce si užíval, nebyl potrestán, zatímco oni žijí příkladný život?“
Přiznám se, že jsem zíral jak můj palec z pracovních bot po dvouměsíční práci v těžkém lesním terénu. Proboha, jak může někdo něco takového napsat? On je snad „příkladný život“ založen na závisti? Ta totiž z té otázky přímo čiší. Tak zaprvé – byl jsem potrestán. O tom, za co a jak, rozhodoval soud. Mají s tímto snad oni příkladní problém? Kromě soudu jsem byl potrestán mimo jiné i majetkově, ztrátou prestiže či mnohaletým zákazem práce s dětmi a dorostenci (tj. i u skupiny osob, která je již nad zákonnou věkovou hranicí), s nimiž mi práce vždy šla a naplňovala to, co cítím jako své niterné poslání, totiž předávat znalosti a dovednosti. A také tím nejpodstatnějším – obrovským citovým strádáním. Klidně bych šel do vězení výměnou za to, že budu moci žít se svou láskou. Opětovanou láskou. Se svou Reginou. Chápete ta slova, vy „vzorní“? Poznali jste vůbec opětovanou lásku? Bohužel, z mnoha z vás čiší jen neukojený chtíč! Sobectví zaobalené do překroucených významů slov. Necítím z vás lásku, která dává, tvoří, povznáší, lásku, která se valí jako lavina a boří mýty zapšklých.
A tam, kde jsem nebyl žalován, tudíž ani souzen státní mocí? Cožpak může být většího trestu než celoživotní nezhojitelný smutek po Jítě, po dívce ze splněného snu? „Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti…“. Kdo nezažil takovou ztrátu, takový bol, těžko pochopí. Rozhodně není co závidět. Ale to je těm, kteří chtějí jen brát a neumí dávat, sotva sdělitelné… Opětovaná láska je nejvyšší princip a nemožnost s milující a milovanou dívkou žít, drtí navždy.
Napadly mě hromady analogických otázek. Třeba: „Jak k tomu přijdou obyvatelé Súdánu, že musí žít v takové bídě, zatímco my Evropané jsme zhusta vypasení jako vepři?“ Nebo: „Jak k tomu přijdou lidé bez hudebního nadání a hlasu, když také by chtěli být obdivováni při své seberealizaci a obklopeni nadšenými fanoušky, ale takového osudu se dostalo jen málokomu?“ I Asce by mohl mít otázku: „Jak k tomu přijdu, že ti „vzorní“ si kdykoliv bez obav chodí sem a tam, zatímco Asce v docela dlouhé pasáži svého žití byl až k potůčkům potu vyděšený, pokud někde zahoukala siréna, a on se obával, že už si pro něj jedou?“ Takových otázek by bylo nepřeberně. Mají společné toto – obsahují závist a jsou zcela iracionální. Život je o něčem jiném. Při narození dostanete nějakou genovou výbavu, jste v nějaké rodině (nebo také ne), v nějaké společnosti… To jsou faktory, které vás modelují, limitují a směrují. Kromě toho ale
máte možnost na sobě pracovat – nebo nepracovat a jen závidět. Máte svobodnou vůli a tu také můžete anebo nemusíte využít. Výsledkem je pak váš život, za který jste zodpovědní. Sami sobě. Okolí. Všem, kdo vás kdy kde potkali. Jestli jste se rozhodli žít životem, který je plně v souladu se zákony, ať jsou jakékoliv, s morálkou, ať je jakákoliv, tak vás to sice možná v něčem omezuje, ale na druhé straně v drtivé většině ostatních aspektů žití činí psychicky (a někdy i fyzicky) svobodnými. Jestli si toto štěstí neuvědomujete, pak marníte čas planou závistí, možná až nenávistí, což jsou faktory, které poškozují vaše zdraví. Ale i vaše sociální interakce. Kdo by se chtěl opravdově, hluboce přátelit s jedincem ze kterého čiší zloba, byť právě není namířena proti němu…
❀❀❀V nedávné době byla odvysílána reportáž pana Tuny, která napadala jiný pedoweb, a sice ten, kterému přezdíváme Čepek. Pokud by jej náhodou čtenář tohoto proslovu neznal: je tvořen komunitou, která je výrazně větší než Pedonia, s hustším provozem, integruje nejen pedofily typu GL, ale i BL (preference na chlapce), dále nepedofilní jedince, ale i dospělé oběti sexuálních útoků na ně v dětství. To samo o sobě by vydalo za rozsáhlý příspěvek popisující, proč to není dobrý nápad, byť mu nelze upřít jisté přínosy. Právě například z hlediska počtu členů a nejobecnějších cílů komunity, mezi kterými jistě nechybí snaha ukázat možnost bezkonfliktního soužití těchto jinak nesourodých kategorií lidí. Problémy se ale začnou vynořovat, jakmile z nejvyšších pater idejí sestoupíte do všední reality. Pravidla fóra a chatu jsou tak sešněrovaná a témata tak omezená, že kdybyste místo na Čepeku dleli třeba na serveru Novinky.cz a některé jeho diskuzi, prakticky moc nepoznáte rozdíl. Svobodnou výměnu názorů nečekejte, za tu se banuje. Mimochodem, i slovo Pedonia je na Čepeku zakázáno. Zato ovšem hanobení Pedonie povoleno je, na čemž nic nemění, že se nepoužije ono „ďábelské“ slůvko, když zveřejněné specifické screeny pedonského chatu jsou velkému množství lidí známé. A ještě jednou mimochodem: zatímco text chatu je pod svobodnou licencí, a uživatel, který tento neveřejný text určený pro něj a malou skupinku dalších oprávněných členů zkopíroval, se provinil pouze proti dobrým mravům, tak ale vzhled chatu (a celého fóra) má copyright, takže zde jde o provinění závažnější. Což ovšem Čepeku nijak nevadí a už vůbec ne k tomu, aby se vydával za ty jedině správné, zatímco Pedonii prezentoval jako web pochybný.
O co v reportáži šlo: Několik matek si stěžovalo, že na Čepeku, jakožto na pedofilním fóru, jsou umístěny (ve skutečnosti jen embedovány z veřejných zdrojů) fotografie jejich dětí, a že Čepek je odmítá odstranit. Přitom souvislost jejich dětí s pedofily může děcka v různých kolektivech dehonestovat, aniž by ony ve skutečnosti k tomu zavdaly nějakou příčinu. Nechme stranou úroveň páně Tunovy reportáže, která byla dvěma slovy otřesná a nevyvážená, a podívejme se na podstatu a srovnejme to níže s Pedonií. Za zmínku také stojí to, že v „ústrety“ panu Tunovi Čepek „vyslal“ moderátora, jehož odpověď ten pak rozcupoval na kousky až zesměšnil. Ovšem rozcupoval ji i jiný, tentokrát seriózní zdroj. Prostě proto, že byla zcela neadekvátní době, přičemž své trhliny v oblasti morální měla vždy. Tvrdilo se v ní, že embedováním není porušen žádný právní předpis, což je nejspíš stále pravda. Jde tu však o ony zmíněné souvislosti. Čepek poté zaujal stanovisko, že novinář neměl co komunikovat s moderátorem, když fórum vedou administrátoři. Zkrátka svého moderátora nechali pěkně vykoupat, aniž hnuli brvou na jeho obranu. Jenže nebohý moderátor použil pro komunikaci s novinářem text, který byl na Čepeku pro tuto příležitost k dispozici, a který vypracoval právě administrátor, dokonce ten hlavní. Osobně jsem tento text od něj četl již před cca 5 roky.
V reportáži byla také rozebírána „nechutná“ noticka, kterou k jedné nevinné fotografii vložil jistý pedofil. Místo aby se – tentokrát již administrátor – zabýval podstatou věci, mlžil cosi o jejím zabanovaném vkladateli (zabanovaném ovšem ze zcela jiného důvodu). Můj názor na tuto „nechutnost“ je jasný. Takto prostě uvažuje pedofil. Toto je pro něj standard, podobně jako by to řekl normál o dospělé ženě. Jenže veřejně? O to tu přeci šlo! Zásadním principem mravného chování je nepohoršovat. Když normál obdivně plácne něco o právě procházející dospělačce, pohoršuje. Lze si jistě domyslet, že u pedofila a předškolačky to bude ještě o to víc problematické. Znovu se proto ptám: „Byť takové vyjadřování je pedofilovi přirozené, jak je možné, že i po letech bylo v době reportáže pořád v sekci pro veřejnost, kde samozřejmě budí pohoršení?“ Aby bylo jasno: Na Pedonii jsou všechny příspěvky, které se týkají pedofilních témat, námětů, AV sekce, životních příběhů, odborných úvah apod. skryta před veřejností. Výjimkou je Návštěvní kniha, dále různé návodné texty, Pravidla a tyto proslovy. Chceme se v mezích mantinelů vymezených zákony, a ještě zpřísněných Pravidly, vyjadřovat a diskutovat svobodně – ale současně nechceme nikoho pohoršovat. Proč toto udělat aspoň zčásti tak, jak to máme zde, Čepeku trvalo tak dlouho? Na webu, jehož jméno se bojí i vyslovit, aby se nedostali do pekla, to šlo dávno, a prakticky zcela, proč ne u nich? Proč je Pedonia podle Čepeku morálně pochybný web, když při podobných žádostech na stažení AV materiálů jsme na rozdíl od něj v dávných dobách, kdy jsme i my měli tyto věci veřejně (za Plyšáčkova vedení) vždy reagovali obsáhlým vysvětlujícím textem, námětem pro pisatele k zamyšlení, ale zásadně a vždy vyhověli a materiály stáhli? Vadí snad naše poučné memoáry, které varují před tím, aby pedofil interagoval s věkově nezpůsobilou dívkou, protože nakonec vše vždy dopadne špatně? Chápu, podle „vhodně“ seskládaných ukradených „výtahů“ (memoáry mají copyright) mohou působit všelijak – podobně jako lze z detektivky udělat návod k vraždě, z hospodské kuchyně zbrojnici sériového vraha – zabijáka nožem, a ze subsaharských migrantů za německými sociálními dávkami potřebné inženýry a lékaře… Jenže reálné svědectví našich memoárů, ale zrovna tak i materiálů odborných, je jiné a již tu bylo vícekrát prezentováno.
Když už se po reportáži na Čepeku rozvířila debata, anonymně se do diskuze na tomto webu zapojil náš člen slovenské státní příslušnosti, a sice s požadavkem, zda by Čepek zvážil odstranění přízviska „Československá“, protože postoje této komunity nevyjadřují postoje všech pedofilů z Česka a zejména Slovenska. Mám mimochodem stejný názor. Čepek bohužel není jen o pedofilii, ale zastává politické postoje, přičemž podle mne ty na takový web vůbec nepatří, a které navíc jsou v rozporu s míněním mnoha, zejména starších pedofilů GL, kteří jsou zhusta konzervativci. Čepek tak nejen, že nesjednocuje, ale právě naopak štěpí. Argument administrátora, že ono kritizované přízvisko je zvoleno proto, že na web chodí pedofilové z Česka i Slovenska, je legrační. Podle toho bychom pak totiž mohli mít názvy: Československá pedofilní komunita Čepek a Československá pedofilní komunita Pedonia. Ale oni přece na oba weby chodí i lidé z jiných zemí. Že by tedy Celoplanetární pedofilní komunita CEPEK?
Největší problém ohledně slovenských členů Čepeku nastal tehdy, když hlavní administrátor nepochopil základní poučku, že nestačí dělat dobré věci, ale nutno je dělat navíc na správném místě a ve správný čas. Dal slovenským médiím rozhovor, který byť byl věcně velmi dobrý, spustil až hysterické reakce tamních politických činovníků. Ona se totiž na méně tolerantním Slovensku, a navíc nedlouho před volbami, hraje „pedofilní karta“ velmi snadno. Jednotlivé strany se předbíhaly, kdo skřípne pedofily dřív a víc, a ještě víc až úplně nejvíc. S nějakou demokracií se tam nenamáhali. Na Čepeku neuznali svoji chybu – ostatně jak jinak. Prostě Slovenské scéně nerozumí, ale pletou se do tamního dění. I proto se požadavek na odstranění přízviska, který vyplul během diskuze o reportáži pana Tuny, jeví jako opodstatněný. Leč jak se dalo čekat, žadatel neuspěl. Vrátil se tedy na naše fórum Pedonia, a zde si pořádně od plic zanadával na našem chatu. Nutno dodat, že na Pedonii je to ohledně chatování jinak než na Čepeku. Náš chat je zpřístupněn jen okolo 20 lidem, a to takovým, kteří se již nějak na fóru více angažovali, takže ani to nadávání a plácání blbostí nemohlo pohoršovat veřejnost. Beru však hrubší výrazy velmi nelibě. Snažil jsem se nejprve v žertu zařídit, aby toho náš nejmenovaný člen nechal (což si dosud lze přečíst na Čepeku), ale o chvíli později důkladněji – totiž že Čepek má svou hodnotu a je dobře, že je, byť oba k němu máme velké výhrady. To už byl asi „náš“ kopírovač unaven, a nezvládl to na Čepek překopírovat celé, byť si jinak se sestříháním pro správné vyznění dal práci, čili když už se s tou prasárnou namáhal, tak to mohl udělat aspoň o něco objektivněji. Vlastně počkat – s jakou prasárnou? Ono to totiž podle administrátora nijak neporušuje pravidla Čepeku. Nemorální jednání, kdy dotyčný získal dokument porušením několika pravidel jiného webu a přes copyright jej vložil na Čepek, opatřil svým dehonestujícím komentářem, tak to je podle Čepeku, který chce vychovávat, v naprostém pořádku.
Pár slov o vkladateli předmětného příspěvku dehonestujícího Pedonii. Jde o uživatele s nickem Sertralin. Je to psychicky nemocný člověk (jeho vlastní slova), který si na Pedonii v průběhu času zřídil přes 10 uživatelských účtů. Valnou část se nám jich podařilo odhalit, některé málo aktivní však ne. Z jednoho účtu na druhý si nabízel sám sobě různý závadný materiál, aby pak mohl tvrdit, jak je Pedonie špatná. Sertralin láká pedofily na ponižující sexuální praktiky, přičemž si je fotí a pouští jim přitom „pohádky“ – dle jeho slov si dělá kartotéku pro pozdější použití a činnost. Podle Sertralinových slov si „ochočil“ i jistého administrátora Čepeku (víme koho), kterého může vydírat. Opět podle Sertralinových slov, si pod jeho přihlášením dělal na Čepeku různé věci, včetně toho, že někoho banoval. Není jasné, k jakým údajům se Sertralin takto mohl dostat a není jasné, zda toto pokračuje. Sertralin je zdatný lhář. Byl bych velmi rád, kdyby toto vše, co jsem ohledně Sertralina napsal, nebyla pravda. Zatím však ale vše nasvědčuje tomu, že je.
Aktuálně (ještě před vložením tohoto příspěvku) zaměřil Sertralin svou pozornost na mne. Upřímně řečeno, nevím proč. Prý se o něj nemám otírat, ale to on vložil dehonestující článek na Čepek, což jsem já komentoval výhradně na Pedonii a nikde jinde. Momentálně mi posílá výhružné maily, ze kterých i mezi řádky plyne, že na Čepeku má dobré zázemí. Prý svůj předmětný příspěvek po týdnu smaže, to totiž již splní svůj účel a vloží další screenshoty. Již nejsem členem VIP sekce Čepeku, ale to se tedy muselo hodně změnit, když člen, byť VIP, nyní může smazat příspěvek ještě po týdnu. No, u nás to nejde…
Sertralin mi píše velice vulgární maily, výhružné, ale co hlavního – vyzradil moje pedofilní zaměření Innin, což je moje kamarádka, jíž jsem udělal fórum, pod jehož subdoménou běží pro ni skrytě Pedonia. Vše je za moje peníze, takže z nikoho netyji, jak už jsem se také „dozvěděl“. Nenapadlo mne ale, že by tento kontakt mohl někdo zneužít. Přiznám se, že toto zamrzelo, ale s Innin jsme si to již vyříkali. Tak nevím, jestli se na Čepeku již stává tradicí, že zastřešují lidi, kteří vyzrazují z pomsty (resp. v jiném případě ze žárlivosti) na pedofily údaje jejich blízkým…
Na základě popsaného důrazně vyzývám členy komunity Pedonia, aby se na Čepek hlásili jedině přes anonymizační služby a příliš se tam neprojevovali – nejlépe, kdyby tam nechodili vůbec.
Čepek se již nejeví bezpečný. Jeho administrátoři evidentně nechápou, že spojitost mezi fyzickou osobou a jejím účinkováním (či zobrazováním) ve veřejné části pedowebu, je značně choulostivá věc, která má dehonestující potenciál. U dětí to pochopili s velkým zpožděním a až po několika dnech od reportáže pana Tuny. Zdá se, že u dospělých to nechápou stále. Svědčil o tom, byť jen krátce realizovaný nápad, zveřejňovat u příspěvků IP adresy. Toho se tamní sice rychle vzdali, ale kdo ví, co je napadne zase příště...
❀❀❀Milí čtenáři, užívejte si slunného léta, věnujte úsměvy svým idolům, radujte se z jejich krásy… a nezapomeňte, že Pedonia je tu pro vás.
Asce
Kancléř Pedonie