Tento web je určen pro pomoc lidem, jejichž vrozenou sexuální orientací je pedofilie. Byl prověřen Policií ČR se závěrem, že materiály na něm obsažené neodporují zákonům a není důvod, proč by web nemohl běžet. Uživatelé zde nepáchají žádnou trestnou činnost. Vzájemně si pomáhají k tomu, aby žili životem, který není v rozporu se zákony.
Pro přístup k celému obsahu fóra je nutná registrace. Chat běží nostop, ale není přístupný nováčkům.
Web používá výhradně technická cookies nutná k zajištění jeho základní funkčnosti.

AUTODIAGNOSTIKA GL PREFERENCE

Komunikace s neregistrovanými návštěvníky, zpětná vazba od čtenářů, osvěta cílená na jedince.
Snilko
VIP člen
Pohlaví (Gender): muž (male)
Líbí se mi (I like): dívky (girl) -> GL
... ve věku od: 2
... až do věku: 13
Děkoval: 308 x
Oceněn: 20 x
Kontaktovat uživatele:

Re: AUTODIAGNOSTIKA GL PREFERENCE

Příspěvekod Snilko » 27.8.2019 20:42:35

žlutá (dívky od 0 do 5 let) růžová (dívky od 6 do 10 let) oranžová (dívky od 11 do 14 let) červená (ženy 15 a více let)

Vrchol v červené skupině značí, je jsi GYNEKOFIL - tedy na dospělé ženy. Pokud máš rovněž značný počet v jiné skupině, máš pouze sklony k dané deviaci.
Vrchol v oranžové skupině značí, že jsi na dospívající dívky - lolitky. Můžeš být HEBEFIL (jistá podskupina pedofilie) nebo gynekofil, který je na hodně mladé. Celá problematika kolem hebefilie je značně komplikovaná. Pro bližší diagnózu by byly potřeba detailnější testy.
Vrchol v růžové skupině značí, že jsi KLASICKÝ PEDOFIL, který preferuje dívky mladšího školního věku. Sleduj, zda máš silnější žlutou nebo oranžovou skupinu.
Vrchol ve žluté skupině značí, že jsi na ty nejmenší holčičky, často ještě baculaté. Jsi INFANTOFIL (podskupina pedofilie). Druhou nejsilnější barvou by u tebe měla být za normální situace barva růžová.
Méďa Pusík
Uživatel
... ve věku od: 3
... až do věku: 9
Děkoval: 6 x
Oceněn: 8 x
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Méďa Pusík » 27.8.2019 20:45:32

Děkuji ale kopíruješ to zbytečně. Nepochopil jsi zadání otázky. Přesto děkuji.
Neptun
Moderátor
Povolání: pedagog
Líbí se mi (I like): dívky a ženy (girls and women)
... ve věku od: 6
... až do věku: 40
Děkoval: 227 x
Oceněn: 60 x
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Neptun » 27.8.2019 21:34:03

Zaprvé musíš mít čtyři čísla. Ta ti dají relativní náklonnost k různým věkovým kategoriím žen. Zadruhé konkrétní výše uvedených bodů je asi průměrná mezi těmi, co test zkoušeli, takže nejsi ani výjimečně nažhavený na holčičky, ani se jich nestraníš či nebojíš.
Venom
Uživatel
... ve věku od: 9
Děkoval: 3 x
Oceněn: 9 x
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Venom » 29.8.2019 3:03:51

Tak jsem z legrace i z dlouhé chvíle zkusil. Vyšlo mi to tedy takto: 7 - 23 - 34 - 7
Nicméně mám pár poznámek, neboť s oním číslováním trochu nesouhlasím. Spousta otázek byla kladena tak, že jsem si musel vybral mezi kategorií 6-10 let a kategorií 11-14 let. Jenže ono reálně ty šestileté a sedmileté mi ještě moc neříkají, ale za to ty osmileté a hlavně tedy devítileté a desetileté už jo. Jenže stejně tak i jedenáctileté, dvanáctileté, třináctileté a trochu i čtrnáctileté mi něco říkají. A devítiletá rozhodně víc než čtrnáctiletá. A proto jsem byl občas velmi na vážkách, co zadat. Proto si myslím, že kategorie růžových by byla za jiných okolností podstatně vyšší, i když jasně vím, že jsem dost i na pubošky.
Pak je tady třeba kategorie dospělých žen, které se mi občasně i velmi v reálném světě líbí, avšak nebyly mi sympatické zrovna tadyhle na fotkách (a podobně jsem teda neviděl přitažlivé i některé dívky na fotkách, které jinak jsou ve věku, kdy by se mi jiné holky líbily, samozřejmě). A třeba u nejmenších dětí (u těch "žlutých") hodně záleží na věku a na situaci. Malé dívky se mi líbí hlavně nahaté, kdy je tam ten nádech onoho sexuálna, obzvláště se mi líbí jejich pohlaví. Ale reálně se jinak za tak malou (oblečenou) holčičkou na ulici neohlédnu, což se teda o "růžové" a "oranžové" kategorii říct nedá.
Ale moc díky za možnost si test vypracovat, ony kategorie mi vyšli celkově plus minus dle předpokladu a vyplňování byla (krajně vzrušující) zábava :D
Asce
Administrátor
Povolání: IT služby
... ve věku od: 4
Děkoval: 280 x
Oceněn: 1016 x
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Asce » 29.8.2019 9:43:42

Venom píše:...S oním číslováním trochu nesouhlasím. Spousta otázek byla kladena tak, že jsem si musel vybral mezi kategorií 6-10 let a kategorií 11-14 let. Jenže ono reálně ty šestileté a sedmileté mi ještě moc neříkají, ale za to ty osmileté a hlavně tedy devítileté a desetileté už jo. Jenže stejně tak i jedenáctileté, dvanáctileté, třináctileté a trochu i čtrnáctileté mi něco říkají. A devítiletá rozhodně víc než čtrnáctiletá. A proto jsem byl občas velmi na vážkách, co zadat...
Pak je tady třeba kategorie dospělých žen, které se mi občasně i velmi v reálném světě líbí, avšak nebyly mi sympatické zrovna tadyhle na fotkách (a podobně jsem teda neviděl přitažlivé i některé dívky na fotkách, které jinak jsou ve věku, kdy by se mi jiné holky líbily, samozřejmě). A třeba u nejmenších dětí (u těch "žlutých") hodně záleží na věku a na situaci...
Ale moc díky za možnost si test vypracovat, ony kategorie mi vyšly celkově plus minus dle předpokladu a vyplňování byla (krajně vzrušující) zábava.

Milý Venome!

Jak jsem četl tvé vyjádření, přišlo mi, že právě pro takové lidi, jako jsi ty, byl test sestaven. Byť jistě není (a nejspíš ani nemůže být) dokonalý, k zamyšlení (i zábavě) tě dovedl. A o to tu šlo!

Co se týká věkových kategorií, zde se autoři testu drželi toho, co je pravděpodobně ve světě nejuznávanější. Pokud bychom zde zaváděli další, podrobnější členění, byla by obtížná porovnatelnost s literaturou a navíc by bylo lze očekávat i protesty jiných respondentů, kteří mají své sexuální nastavení ještě jinak strukturované. Nevylučuji, že někdy, opravdu někdy uděláme členění jinak, možná dynamicky, kdy by si rozpětí kategorií zadával sám respondent (výraz "někdy, opravdu někdy" je synonymem pro "nejspíš se k tomu nikdy nedokopeme").

Co se týká fotografií, tak to je výslovně věc vkusu. Klidně vlož do vhodného vlákna svoji sadu (nebo alespoň část sady). My to posoudíme, a zvážíme, zda by mohl být na nových fotografiích dle našeho názoru vyšší konsenzus. Pokud tak vskutku usoudíme, změna je možná.

Děkuji za sdílení i za vyjádření podpory autorskému týmu.
ariem
Uživatel
Povolání: engineer
... ve věku od: 3
Děkoval: 4 x
Oceněn: 3 x
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ariem » 3.11.2019 13:56:56

Tím moje výsledky testů.

234318 - 8

Byla to trochu výzva, protože CZ není moje rodné lanuage a odkaz na atlanta.cbs.
Faethon
Uživatel
... až do věku: 10
Děkoval: 13 x
Oceněn: 15 x
Kontaktovat uživatele:

AUTODIAGNOSTIKA GL PREFERENCE pro Faethona

Příspěvekod Faethon » 11.12.2019 22:46:53

No, tak nevím jestli jsem jen divnej, nebo ještě divnější +nevim+ Přinejmenším mě trochu zaskočila pomyslná křivka, něco jako zmrzačená sinusoida. Spíše jsem očekával harmonickou útlumovou vlnu typu nic-moc-minimálně-míň než minimálně :D

Můj vysledek: 3-44-3-10

Plyne z toho pro mne několik ponaučení (případně potvrzení) :

a) test je zábavný, díky za něj
    b) buď test je značně nepřesný, nebo neznám sám sebe (apriori spíše to druhé)
    c) první stupeň základní školy je ve skutečnosti tajná základna pro Miss World
    d) od svých osmi let je mi každé narozeniny 8 let, a mně to neva ;)
    e) jsem divnej, a mně to neva
    f) kdo není divnej, je móc divnej +ok+

Omlouvám se, pokud jsem tímto příspěvkem někoho citově ranil nebo něco takového. Jsem divnej a mám na to teď důkaz +pozdrav+
Altair
Uživatel
... až do věku: 10
Oceněn: 4 x
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Altair » 17.11.2020 0:46:20

Diagnóza pro Altair

Po absolvování testu byla moje skóre

0 - 35 - 6 - 2

Předpokládám, že to není žádný šok. Každý, kdo si přečte můj životní příběh (podívejte se na „Altairovo sdílení“), už bude vědět, že moje preference byla pro dívky ve věku 10 let, ale zdá se, že to jde i níže. Je zřejmé, že nejde dostatečně nízko, aby se mohl zařadit do žluté pozice.

Test byl celkově velmi poučný a pomohl odstranit veškeré zbývající pochybnosti o tom, kam zapadám. Vizuální fáze (fáze 3 a 5) jsme pravděpodobně tím, co potvrdilo mé postavení. Zejména první fotka ve Fázi 3 byla velmi krásná a je to druh dívky, který bych si přál mít.

Jsem rád, že jsem tento test provedl. Pokud se tu budou líbit další, určitě si vezmu i ty.
Flashoun
Uživatel
Povolání: Asistent pedagoga/vychovatel v ŠD
... ve věku od: 4
... až do věku: 11
Děkoval: 70 x
Oceněn: 9 x
Kontaktovat uživatele:

AUTODIAGNOSTIKA GL PREFERENCE pro Flashouna

Příspěvekod Flashoun » 18.1.2025 22:47:41

Opět jsem zabředl do starších příspěvků a tento mě celkem zaujal. V rychlosti jsem profrčel reakce, jestli jsem náhodou už v minulosti neodpovídal, vypadá to, že ne. Testík jsem si tedy zkusil a výsledky jsou následující:

7 - 31 - 1 - 0

Nemohu říct, že bych podobný výsledek nečekal, ale překvapilo mě, jak moc nezajímavě na mne působí pubošky... Jediný bod tato kategorie získala ve fázi VI. - dvanáctka o samotě na mezi má něco do sebe ;) Kdyby jí však bylo víc, už by ani ta mez nejspíš nepomohla a oranžová kategorie by zůstala naprosto bez bodu.
U některých položek jsem nedokázal vybrat ani jednu variantu - proto se nejspíš zdá celkový součet poměrně nízký. Důvod je po mých nedávných příspěvcích asi celkem nasnadě. U jiných položek (třeba koho bych vzal s sebou na opuštěný ostrov) bylo zase strašně složité vybrat jen jednu variantu, bral bych totiž jak úplného prcka, tak i malou školačku. Nakonec jsem se přiklonil k té mladší kategorii.
Celkově se mi tedy potvrdil preferenční věk, který mám uveden i na profilu, tedy dívky ve věku od čtyř do jedenácti let. Samozřejmě plus/minus nějaký ten rok dle toho, jak vyspěle (nebo naopak nevyspěle) na svůj věk ta která slečna zrovinka vypadá.

Zpět na “NÁVŠTĚVNÍ KNIHA”