Dobrý den.
Mám na Vás jednu otázku. Velice mě zaujal článek Plyšáčka na téma Dětská masturbace a to hlavně z důvodu, že jsem studentka předškolní pedagogiky a dětskou masturbaci jsem si zvolila jako téma pro svoji bakalářskou práci.
Proto bych se chtěla zeptat, jestli je vůbec nějaká šance, že bych se jako neregistrovaný návštěvník Vašich stránek mohla nějakým způsobem spojit s Plyšáčkem a požádat ho (opravdu jen ze studijních důvodů) o rozhovor do mé bakalářské práce.
Byla by to pro mě velká čest.
Tento web je určen pro pomoc lidem, jejichž vrozenou sexuální orientací je pedofilie. Byl prověřen Policií ČR se závěrem, že materiály na něm obsažené neodporují zákonům a není důvod, proč by web nemohl běžet. Uživatelé zde nepáchají žádnou trestnou činnost. Vzájemně si pomáhají k tomu, aby žili životem, který není v rozporu se zákony.
Pro přístup k celému obsahu fóra je nutná registrace. Chat běží nostop, ale není přístupný nováčkům.
Web používá výhradně technická cookies nutná k zajištění jeho základní funkčnosti.
Pro přístup k celému obsahu fóra je nutná registrace. Chat běží nostop, ale není přístupný nováčkům.
Web používá výhradně technická cookies nutná k zajištění jeho základní funkčnosti.
Žádost o kontakt ze studijních důvodů
- Plyšáček
- Uživatel
- Pohlaví (Gender): muž (male)
- Líbí se mi (I like): dívky (girl) -> GL
- ... ve věku od: 1
- ... až do věku: 10
- Děkoval: 166 x
- Oceněn: 582 x
Re: Žádost o kontakt ze studijních důvodů
Dobrý den, Štěně.
Těší mě, že se někdo zajímá také teoreticky o dětskou masturbaci. Jistě si nejprve pročtěte i jiná témata ze subfóra Dětská sexualita. Doufám, že se s námi později podělíte o výsledky své bakalářské práce.
Můžeme komunikovat prostřednictvím emailu pedonia@protonmail.com.
Budu rád, když se mi zkraje krátce představíte, alespoň s uvedením jména profesorky, která vám téma zadala, a když budete v případných citacích uvádět Zdroj: Plyšáček, www.pedonia.com
Těší mě, že se někdo zajímá také teoreticky o dětskou masturbaci. Jistě si nejprve pročtěte i jiná témata ze subfóra Dětská sexualita. Doufám, že se s námi později podělíte o výsledky své bakalářské práce.
Můžeme komunikovat prostřednictvím emailu pedonia@protonmail.com.
Budu rád, když se mi zkraje krátce představíte, alespoň s uvedením jména profesorky, která vám téma zadala, a když budete v případných citacích uvádět Zdroj: Plyšáček, www.pedonia.com
-
Petra Svensson
- Asce
- Administrátor
- Pohlaví (Gender): muž (male)
- Povolání: IT služby
- Líbí se mi (I like): dívky (girl) -> GL
- ... ve věku od: 4
- ... až do věku: 13
- Děkoval: 280 x
- Oceněn: 1016 x
- Kontaktovat uživatele:
Re: Žádost o kontakt ze studijních důvodů
Petra Svensson píše:![]()
![]()
Milá Petro.
Tvoji registraci jsem sice propustil, ale přesto mám plno pochybností o tom, že jde o falešný (duplicitní) účet. Bylo by dobré, kdyby ses představila ve vláknu ZÁPISY NOVÁČKŮ - Proč jsem přišel.
Myslím, že také tvoje věkové preference by si zasloužily poněkud vysvětlit. Je mi zejména divná spodní věková hranice 25 let. To moc nedává smysl - tedy aspoň podle mne...
Asce
Kancléř Pedonie