Dobrý den, chtěl bych vyjádřit můj pohled na tento web. Patřil jsem mezi osoby, které pedofilii odsoudí, než si o tom něco zjistí. Pročítal jsem si diskuzi na idnes ohledně těch zneužitých dívek a zaujali mě reakce Radima Plyše, který odkazoval na tento web.
Zpočátku jsem ani nechtěl navštívit Pedonii, ale zvědavost byla silnější. Letmo jsem si prohlédl odbornou sekci a s některými články souhlasím. Změnili jste můj názor na pedofily. Už si nemyslím, že většina z vás znásilňuje děti. Píšete o dětech citlivě, možná bych i svěřil svou dceru někomu z vás na hlídání. Působíte na mě slušně. Přeji vám všem, abyste neselhali a aby vás ostatní dokázali pochopit.
Tento web je určen pro pomoc lidem, jejichž vrozenou sexuální orientací je pedofilie. Byl prověřen Policií ČR se závěrem, že materiály na něm obsažené neodporují zákonům a není důvod, proč by web nemohl běžet. Uživatelé zde nepáchají žádnou trestnou činnost. Vzájemně si pomáhají k tomu, aby žili životem, který není v rozporu se zákony.
Pro přístup k celému obsahu fóra je nutná registrace. Chat běží nostop, ale není přístupný nováčkům.
Web používá výhradně technická cookies nutná k zajištění jeho základní funkčnosti.
Pro přístup k celému obsahu fóra je nutná registrace. Chat běží nostop, ale není přístupný nováčkům.
Web používá výhradně technická cookies nutná k zajištění jeho základní funkčnosti.
Pohled nepedofilního muže
-
Violence
- Plyšáček
- Uživatel
- Pohlaví (Gender): muž (male)
- Líbí se mi (I like): dívky (girl) -> GL
- ... ve věku od: 1
- ... až do věku: 10
- Děkoval: 166 x
- Oceněn: 582 x
Re: Pohled nepedofilního muže
Milý návštěvníku Pedonie a čtenáři idnes.
Jsem potěšen, že jste se sebral a navštívil naši říši. Zatímco většina našich spoluobčanů jen povrchně klouže v zajetých kolejích společenských předsudků a zažitých doktrín, vy jste našel odvahu a navštívil naši komunitu. Jsem rád, že naše texty považujete za zajímavé a že vám náš úděl dokladují i z jiného zorného úhlu, než je ten obvyklý.
Děkuji vám za to, že jste nám napsal do naší Návštěvní knihy. Třeba se zase někdy potkáme v nějaké diskusi na idnes.cz.
S pozdravem Plyšáček, vám známý pod jménem Radim Plyš
Jsem potěšen, že jste se sebral a navštívil naši říši. Zatímco většina našich spoluobčanů jen povrchně klouže v zajetých kolejích společenských předsudků a zažitých doktrín, vy jste našel odvahu a navštívil naši komunitu. Jsem rád, že naše texty považujete za zajímavé a že vám náš úděl dokladují i z jiného zorného úhlu, než je ten obvyklý.
Děkuji vám za to, že jste nám napsal do naší Návštěvní knihy. Třeba se zase někdy potkáme v nějaké diskusi na idnes.cz.
S pozdravem Plyšáček, vám známý pod jménem Radim Plyš